Home Λεύκανση • iWhite – Φθηνό, Αλλά Όχι Όσο Αποτελεσματικό Θα Θέλατε

iWhite – Φθηνό, Αλλά Όχι Όσο Αποτελεσματικό Θα Θέλατε

 - 
iWhite

Για να διαβάζετε αυτό το άρθρο, το πιο πιθανό είναι να είσαστε πάνω από τριάντα ετών, με ένα μικρό κρυφό πάθος για τα ζαχαρώδη. Τα δόντια σας μάλλον είναι ελαφρώς έως πολύ κίτρινα και ο οδοντίατρος είναι ο φόβος και ο τρόμος σας.

iWhite

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να ψάχνετε μια απλή λύση για λεύκανση δοντιών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχετε προβλήματα γενικότερα με την στοματική υγεία σας.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια!

Με βάση της στατιστικές για τα Ελληνικά δεδομένα όμως, είναι σχεδόν σίγουρο ότι κάποιο πρόβλημα στο στόμα σας βασανίζει κατά καιρούς. Οι Έλληνες δεν φημιζόμαστε για την ιδιαίτερη προσοχή που δείχνουμε στην υγεία μας.

Όπως και να έχει όμως, το iWhite σύμφωνα με το TeethWhitening.com.gr, είναι ένα προϊόν που μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στο να αποκτήσετε ένα πιο αστραφτερό χαμόγελο, χωρίς να πληρώσετε τεράστια ποσά και χωρίς να βασανιστείτε με πρακτικές που δεν κοστίζουν μεν, αλλά δεν έχουν αποτελέσματα.

Τι Είναι Το iWhite?

Με απλά λόγια, είναι ένα σετ μασελάκια στα οποία προσαρμόζετε μια κρέμα λεύκανσης και τα φοράτε στα δόντια σας. Τα αφήνετε για μερικές ώρες, σε τακτά χρονικά διαστήματα και σιγά σιγά τα δόντια σας αρχίζουν να απαλλάσσονται από τις κιτρινίλες και τους λεκέδες.

Δεν είναι τόσο απλό το ζήτημα βέβαια, αφού θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις οδηγίες της εταιρίας ώστε να τα προσαρμόσετε σωστά. Θα πρέπει επίσης να μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα που σας δίνεται κατά την αγορά του iWhite, ώστε να μπορέσετε να πετύχετε την πολυπόθητη λεύκανση των δοντιών σας.

Έχει Αποτελέσματα;

Η εταιρία που κατασκευάζει (ή παρασκευάζει αν θέλετε) το iWhite και το διαθέτει στην Ελληνική αγορά, υπόσχεται ότι μπορείτε να πετύχετε λεύκανση σαν αυτή που θα σας έκανε ένας επαγγελματίας. Η μόνη διαφορά βρίσκεται στο κόστος –πάντα σύμφωνα με την εταιρία- το οποίο είναι σημαντικά χαμηλότερο.

Οι μαρτυρίες των ιδιαίτερα απαιτητικών χρηστών όμως, δείχνουν ότι δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν αναφορές στο ίντερνετ, σχετικά με την κακή προσαρμογή του iWhite στα δόντια και την μη ομοιόμορφη λεύκανση που επιφέρει.

Γιατί Συμβαίνει Αυτό;

Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά στοιχισμένη οδοντοστοιχία και δόντια διαφορετικού μεγέθους και σχήματος. Τα μασελάκια του iWhite είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να ταιριάζουν λίγο πολύ στους περισσότερους, ακόμα και αν η εφαρμογή δεν είναι τέλεια.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μένουν ακάλυπτα κάποια σημεία στα δόντια σας, τα οποία δεν λευκαίνονται και μετά από μερικές επαναλήψεις η διαφορά να είναι εμφανής.

Το καλό σε αυτή την υπόθεση, είναι ότι τις περισσότερες φορές κάτι τέτοιο συμβαίνει στα πίσω δόντια (στους τραπεζίτες), οπότε αν δεν είστε τελειομανής, κάτι τέτοιο δεν θα σας πειράξει. Παρόλα αυτά, υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που η διαφορά στην λεύκανση φαίνεται και στα μπροστινά δόντια. Κάτι που σίγουρα δεν θα σας αρέσει.

Το iWhite Δεν Θα Σας Βολέψει

Μπορεί να πετυχαίνετε σε κάποιον ικανοποιητικό βαθμό τα αποτελέσματα που θα θέλατε, όμως το μεγάλο αρνητικό σημείο του iWhite είναι η άνεση όταν το φοράτε.

Ένα είναι το σίγουρο. Θα σας ταλαιπωρήσει!

Όπως αναφέραμε και πριν, είναι φτιαγμένο για να ταιριάζει σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες. Εκτός από την ανομοιομορφία λοιπόν, θα σας ταλαιπωρήσει και με την άνετη εφαρμογή. Θα νιώθετε να σας κόβει επάνω στα ούλα και μετά από αρκετή ώρα χρήσης ή πολλές επαναλήψεις, θα αναγκαστείτε να το αφαιρέσετε για να ανακουφιστείτε.

Ευτυχώς που σε όλα αυτά δεν προστίθεται και κάποια άσχημη γεύση ή οσμή. Δεν είναι «νόστιμο» βέβαια, αλλά τουλάχιστον δεν θα το νιώθετε σαν ένα απαίσιο φάρμακο στο στόμα σας.

Αξίζει Να Το Αγοράσετε;

Αν λάβουμε υπόψη μας αρχικά την χαμηλή τιμή, όπως τουλάχιστον την βρήκαμε στο TeethWhitening.com.gr και στην συνέχεια τα πάνω του μετρίου αποτελέσματα του, αξίζει να το δοκιμάσετε.

Μαμά και παιδάκι βουρτσίζουν δόντιαΜπορεί να υπάρχουν αρνητικές αξιολογήσεις, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα λειτουργήσει σε εσάς. Μπορείτε να το δοκιμάσετε και αν δείτε ότι δεν σας ικανοποιεί, απλά να το πετάξετε στα σκουπίδια.

Μην ψάχνετε για εγγυήσεις. Δεν θα βρείτε εύκολα άκρη.

Αν έχετε μικρά δόντια (οι γυναίκες κυρίως) θα σας ταιριάξει μια χαρά. Το πρόβλημα συνήθως δημιουργείτε όταν τα δόντια είναι μεγάλα και το iWhite δεν μπορεί να τα καλύψει πλήρως. Μπορεί να σας κόβει λίγο περισσότερο, αλλά θα δείτε τα αποτελέσματα που θέλετε.

Μην περιμένετε βέβαια να αποκτήσετε χαμόγελο όπως αυτό του αγαπημένου σας σταρ στην τηλεόραση. Αυτές η λύσεις λεύκανσης δοντιών κοστίζουν πολλές χιλιάδες ευρώ και είναι απαγορευτικές για το μέσο ελληνικό πορτοφόλι.

Όπως και να έχει η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από την θεραπεία. Μην ξεχνάτε να πλένετε συχνά τα δόντια σας, να πηγαίνετε τακτικά στον οδοντίατρο και να κάνετε μια κοινοποίηση το άρθρο μας, αν σας άρεσε!

(Εικόνα από mouthhealthy.org)

Author:SuperHealthyTeeth.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*