Home Στοματική Υγιεινή • Χρησιμοποιήστε Φθόριο Για Να Καθαρίσετε Αποτελεσματικά Τα Βακτήρια

Χρησιμοποιήστε Φθόριο Για Να Καθαρίσετε Αποτελεσματικά Τα Βακτήρια

 - 
Χρησιμοποιήστε Φθόριο

Σκέφτεστε να λεύκανετε το χαμόγελό σας σε σχήμα; Έχετε κοιτάξει σωστά κάνοντας κάποια έρευνα; Υπάρχει ένας αυξανόμενος αριθμός διαθέσιμων προϊόντων και δεν είναι όλα τα ίδια. Το παρακάτω περιεχόμενο είναι γεμάτο από εύχρηστες συμβουλές, οι οποίες θα σας διδάξουν πώς φροντίζετε σωστά το χαμόγελό σας σε μια γρήγορη στιγμή.

Θα πρέπει να αφήσετε την οδοντόβουρτσα σας να στεγνώσει στον αέρα πριν τη χρησιμοποιήσετε ξανά, έτσι ώστε τα βακτηρίδια να μην συσσωρεύονται. Αποθηκεύστε το σε μια όρθια θέση με άφθονο χώρο για να επιτρέψετε την κυκλοφορία αέρα γύρω από αυτό.

Το βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα μπορεί να είναι εμφανές, αλλά μερικές φορές οι καταστάσεις απαιτούν πιο συχνό βούρτσισμα.

Πρέπει επίσης να πλένετε και να ξεπλένετε τακτικά με ένα αντισηπτικό στόμα. Κάνετε όλα αυτά τα πράγματα.

Μην ξεχνάτε τα πίσω δόντια όταν βουρτσίζετε! Είναι εύκολο να εστιάσετε μόνο στα δόντια που βλέπετε σε έναν καθρέφτη, αλλά αυτή η πρακτική οδηγεί στην δημιουργία πλάκας σε αυτά τα δόντια, η οποία τελικά οδηγεί σε αποσύνθεση.

Το τακτικό βούρτσισμα είναι σημαντικό για τα δόντια σας είναι ζωτικής σημασίας για την καλή οδοντιατρική φροντίδα. Πρέπει να βουρτσίζετε τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα και κατά προτίμηση μετά από κάθε γεύμα. Βουρτσίστε τα δόντια σας για τρία λεπτά κάθε φορά που φροντίζετε να καθαρίσετε την επιφάνεια κάθε δοντιού. Χρησιμοποιήστε μια οδοντόπαστα με φθόριο και αποφύγετε το βούρτσισμα πολύ σκληρά. Ξεβιδώστε τα δόντια σας μετά το βούρτσισμα.

Η Λήψη Φθοριούχων Συμπληρωμάτων Μπορεί Να Ενισχύσει Τα Δόντια

Το φθόριο μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τα δόντια και τα ούλα σας μείνετε υγιέστερα. Κίτρινα στίγματα εμφανίζονται στα δόντια σας από υπερβολικό φθόριο. Αν δείτε αυτό συμβαίνει, μειώστε τα συμπληρώματα και οτιδήποτε άλλο σας δίνει φθόριο.

Χρησιμοποιήστε περίπου 20 ίντσες για να καθαρίσετε το στόμα σας. Θα πρέπει να αφήσετε περίπου μια ίντσα νήμα για να ξεκινήσετε με.

Βουρτσίστε δύο φορές την ημέρα αντί για μία μόνο φορά, για να βελτιώσετε τα δόντια σας. Συντομεύστε το πρώτο πράγμα το πρωί για να βοηθήσετε στην απομάκρυνση οποιωνδήποτε βακτηρίων που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Βεβαιωθείτε ότι η γλώσσα σας. Πολλοί άνθρωποι δεν βουρτσίζουν τις γλώσσες τους, κάτι που είναι ατυχές. Η γλώσσα σας είναι σπίτι σε ένα μέρος στο στόμα σας, όπου τα βακτήρια αγαπούν να ευδοκιμήσουν.

Εάν ο οδοντίατρος σας λέει ότι τα δόντια σας απαιτούν βαθύ καθαρισμό, σκεφτείτε να πάρετε μια δεύτερη γνώμη. Επειδή οι οδοντίατροι κάνουν πολλά χρήματα από αυτές τις θεραπείες, πρέπει να διασφαλίσετε ότι η θεραπεία είναι απαραίτητη.

Η στοματική υγιεινή είναι απαραίτητη, ακόμη και αν δεν έχετε φυσικά δόντια. Βουρτσίστε τις οδοντοστοιχίες σας όπως ακριβώς βουρτσίζετε τα δόντια σας.

Ρωτήστε οικογένεια και φίλους εάν μπορούν να προτείνουν έναν νέο οδοντίατρο. Μπορούν πραγματικά να είναι ο μεγαλύτερος πόρος σας για να έχετε ερωτήσεις που είστε περίεργοι για τη θεραπεία ασθενών και το επίπεδο επαγγελματικού επαγγέλματος.

Όταν χρησιμοποιείτε καλή στοματική υγιεινή, αφαιρείτε επίσης τις ενώσεις θείου που προκαλούν κακή αναπνοή. Αυτές οι ενώσεις προέρχονται από βακτήρια και δόντια μέσα στο στόμα σας.

Για να αποφύγετε τις κοιλότητες, πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά την ποσότητα ζάχαρης που τρώτε. Αυξάνετε τον κίνδυνο των κοιλοτήτων επιλέγοντας τρόφιμα χαμηλότερα στη ζάχαρη. Εξοικονομήστε ζαχαρούχα τρόφιμα για ειδικές περιπτώσεις.

Αποφύγετε να λεκιάσετε τα δόντια σας. Δεν θέλετε όλα αυτά να κάνετε μια καλή προσπάθεια ξεφορτώντας τις παλιές σας συνήθειες.

Πρέπει να επιλέξετε υγιεινά σνακ όποτε μπορείτε, έτσι ώστε να μην βλάψετε τα δόντια σας. Εάν πρέπει να τρώτε ζαχαρώδη σνακ, προσπαθήστε να φάτε γρήγορα και στη συνέχεια βουρτσίστε τα δόντια σας. Αυτό θα διδάξει τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε κοιλότητες.

Θα μπορούσατε να αντικαταστήσετε τα γεμιστά με υδράργυρο. Ο υδράργυρος είναι επικίνδυνος για τον άνθρωπο και μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε άλλα συστήματα του σώματός σας. Υπάρχουν πολλές ασφαλέστερες επιλογές για γεμίσεις. Ρωτήστε τον οδοντίατρό σας για τις διαθέσιμες επιλογές επόμενο ραντεβού.

Αντικαταστήστε Την Μη Αυτόματη Οδοντόβουρτσα Τακτικά

Εάν η οδοντόβουρτσα είναι ηλεκτρική, βεβαιωθείτε ότι περιστρέφετε συχνά τα κεφάλια. Οι παλιές τρίχες δεν λειτουργούν επίσης και μπορούν να μεταφέρουν υπερβολικά βακτήρια. Οι περισσότεροι οδοντίατροι συνιστούν την αντικατάσταση της οδοντόβουρτσας σας τουλάχιστον κάθε δύο έως τρεις μήνες.

Μην απωθήσετε να πηγαίνετε στον οδοντίατρο εάν έχετε οδοντικά προβλήματα. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, όπως οι κοιλότητες, δείτε αμέσως τον οδοντίατρο. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει στην ανάγκη ενός ριζικού καναλιού και όχι απλώς στην απλή πλήρωση.

Όπως αναφέρθηκε, υπάρχουν πολλά προϊόντα λεύκανσης για τα δόντια σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα προϊόν που είναι κατάλληλο για την κατάσταση των δοντιών σας. Βάλτε αυτές τις πληροφορίες που έχετε μάθει να δουλεύετε, έτσι ώστε τα δόντια σας να είναι λαμπερά και λευκά.

Author:SuperHealthyTeeth.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*