Home Λεύκανση • Αποφύγετε Καφεΐνη Και Νικοτίνη Για Να Προστατέψετε Τα Δόντια Σας

Αποφύγετε Καφεΐνη Και Νικοτίνη Για Να Προστατέψετε Τα Δόντια Σας

 - 
Καφεΐνη Και Νικοτίνη

Το χαμόγελό σας είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άνθρωποι και επομένως σίγουρα δεν θέλετε να έχετε αποχρωματισμένα δόντια. Υπάρχουν μερικές μέθοδοι για την λεύκανση των δοντιών. Αυτό το άρθρο για να διαβάσετε όταν χρειάζεστε συμβουλές για το πώς να βρείτε τη μέθοδο που είναι καλύτερη για εσάς.

Τα λεμόνια και τα πορτοκάλια σας δίνουν τη βιταμίνη C και μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να λευκαρίσετε τα δόντια σας. Σπρώξτε το πίσω μέρος της φλούδας στην επιφάνεια των δοντιών σας για να τα κάνετε λάμψη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα πασπαλίζι αλάτι στις φλούδες για να ενισχύσετε τα ορατά αποτελέσματα που θα παρουσιάσει αυτή η μέθοδος.

Οι λωρίδες για την λεύκανση των δοντιών είναι φθηνές και άμεσα διαθέσιμες. Αυτές οι λωρίδες τοποθετούνται στα δόντια σας. Οι λωρίδες λεύκανσης δεν είναι τόσο δημοφιλείς όσο οι παλιές, εξαιτίας των ιδανικών αποτελεσμάτων.

Η νικοτίνη και η πίσσα από τα τσιγάρα θα αποχρωματίζουν τα δόντια σας με την πάροδο του χρόνου.

Μπορεί να αντιμετωπίσετε την ευαισθησία των δοντιών που μπορούν να παράγουν τα προϊόντα λεύκανσης. Μπορεί να διαρκέσει για ένα σημάδι ότι προκαλεί βλάβη στα δόντια σας. Αν αυτό συνεχιστεί, βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει συνάντηση με τον οδοντίατρό σας. Ο οδοντίατρός σας μπορεί να γνωρίζει κάποια λευκαντικά στοιχεία που θα λειτουργούν καλύτερα για εσάς και το χαμόγελό σας.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα προϊόν λεύκανσης σε ένα μείγμα φυσικών δοντιών και κορωνών, τα δόντια σας θα είναι πιο λευκά, αλλά οι κορώνες θα παραμείνουν στην ίδια σκιά.

Αυτό θα βοηθήσει στην πρόληψη συσσώρευση πλάκας, ώστε τα δόντια σας.

Δοκιμάστε το οργανικό έλαιο καρύδας για τα πιο λευκά δόντια. Εάν το χτυπάτε σαν στοματικό διάλυμα, μπορεί να σας βοηθήσει να λευκαρίσετε τα δόντια σας. Αφού περάσουν περίπου 10 λεπτά, θα πρέπει να φτύνετε αυτό από το στόμα σας και να προχωρήσετε να βουρτσίζετε τα δόντια σας κανονικά. Θα δείτε τα αποτελέσματα μετά από μερικές ημέρες.

Πρέπει να καθαρίζετε τα δόντια σας κάθε έξι μήνες κατά ένα χρόνο. Ζητήστε από την κλινική να σας υπενθυμίσει πριν από το ραντεβού σας μια εβδομάδα πριν.

Χρησιμοποιήστε σόδα ψησίματος όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας αντί για κανονική οδοντόκρεμα.Η σόδα για να κάνει μια αποτελεσματική φυσική θεραπεία για τα αποχρωματισμένα δόντια. Όταν χρησιμοποιείτε μαγειρική σόδα για να βουρτσίζετε τα δόντια σας, βουρτσίστε απαλά για να αποφύγετε να ερεθίζετε τα ούλα σας.

Θα χρειαστεί μερικές θεραπείες για τα δόντια να γίνουν το πρωτότυπο χρώμα τους, εάν υποβαθμιστούν σοβαρά.

Μπορείτε να δημιουργήσετε λευκαντική οδοντόπαστα στο σπίτι χρησιμοποιώντας υπεροξείδιο και σόδα ψησίματος. Χρησιμοποιήστε το μείγμα για να βουρτσίζετε τα δόντια σας για περίπου πέντε λεπτά έχουν περάσει. Μην βουρτσίζετε τα δόντια σας σκληρά, καθώς η υπερβολική πίεση μπορεί να βλάψει τα ούλα σας.

Τρώγοντας μήλα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στα δόντια σας την ψευδαίσθηση των λευκών δοντιών. Τα μήλα και πολλά άλλα τραγανά τρόφιμα είναι λειαντικά και καθαρίζουν βαθιά τα δόντια σας χωρίς να βλάπτουν το σμάλτο σας.

Βουρτσίστε Τα Δόντια Σας Τακτικά Εάν Έχετε Ένα Μεγάλο Χαμόγελο

Τα τρόφιμα και άλλα αντικείμενα μπορούν να χτίσουν στα δόντια σας και να αποχρωματιστούν ή να τα λεκιάσουν. Μπορείτε να βοηθήσετε στην αποφυγή λεκέδων και αποχρωματισμών με το βούρτσισμα των δοντιών σας εάν τα βουρτσίζετε συχνά.

Χρησιμοποιήστε υπεροξείδιο για να κρατήσετε το χαμόγελο σας αφρώδες και λευκό. Μπορείτε να το κάνετε απλά βυθίζοντας ένα πρέκι ή οποιοδήποτε βαμβάκι βυθισμένο στο διάλυμα. Τρίψτε το υγρό πανί στις περιοχές των δοντιών σας σε τακτική βάση. Το υπεροξείδιο θα ελαφρύνει τους λεκέδες και το πανί πλυσίματος θα λειτουργεί ως πλυντήριο.

Τα λευκαντικά πηκτώματα είναι μια από τις επιλογές που έχετε όταν επιλέγετε ένα λευκότερο δόντι. Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα προϊόντα σε καταστήματα φαρμάκων και είναι φθηνότερα από το να αποκτήσετε τα δόντια σας λευκασμένα από μια επαγγελματική λύση λεύκανσης. Ωστόσο, εάν έχετε σοβαρά αποχρωματισμένα δόντια, ίσως χρειαστεί να αναζητήσετε έναν οδοντίατρο για να τα λευκαρίσετε.

Το στόμα μπορεί να προκαλέσει κάποια από τα δόντια σας. Συζητήστε με τον οδοντίατρό σας εάν έχετε υγιή δόντια και ρωτήστε εάν θα είστε εντάξει χωρίς στοματικό διάλυμα.

Μπορεί να θέλετε να καταναλώσετε λιγότερη κατανάλωση καφέ ή να το παραδώσετε εντελώς εάν επιθυμείτε να διατηρήσετε το λευκό σας χαμόγελο. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για μερικούς ανθρώπους, αλλά ο καφές είναι μια σημαντική αιτία αποχρωματισμού των δοντιών και εάν το πίνετε συχνά προσθέτετε το πρόβλημα. Δοκιμάστε να πιείτε ζεστή σοκολάτα αντί για καφέ.

Όπως συζητήθηκε νωρίτερα, οι άνθρωποι παρατηρούν το χαμόγελό σας νωρίς και δεν θέλετε να ντρέπεστε το χαμόγελό σας. Θέλετε να αισθάνεστε σίγουροι στον εαυτό σας, αλλά εάν έχετε βάφονται ή αποχρωματισμένα δόντια, αυτό μπορεί να σας κρατήσει από το χαμόγελο. Ωστόσο, αν εφαρμόσετε αυτό που μόλις έχετε διαβάσει, το χαμόγελό σας θα είναι τόσο πιο φωτεινό και πιο λευκό, δίνοντάς σας την εμπιστοσύνη να χαμογελάτε πιο συχνά!

Author:SuperHealthyTeeth.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked*

*

*